Bij Leuk en Lekker in de Langstraat vinden we het belangrijk om onze steun te geven aan jong aanstromend muzikaal talent uit de regio. We bieden graag een podium aan lokale singer-songwriters, bandjes en andere performers die hun talent willen laten zien aan een breder publiek.

Links: The Vision of Johanna – Rechts: Melanie Ryan

Ons radioprogramma en podcasts zijn een geweldige manier om deze getalenteerde artiesten te promoten en ons publiek kennis te laten maken met de unieke geluiden van de Langstraat. Of het nu gaat om een live optreden tijdens ons radioprogramma of een speciaal interview met een opkomende artiest, we zijn altijd op zoek naar nieuwe manieren om deze artiesten te ondersteunen en hen te helpen bij het opbouwen van een publiek.

We geloven dat het ondersteunen van lokaal talent niet alleen een belangrijke bijdrage levert aan de cultuur van de regio, maar ook de gemeenschap kan versterken en verbinden. Door de nadruk te leggen op jong aanstormend muzikaal talent, willen we een bijdrage leveren aan de groei en ontwikkeling van de regio en onze luisteraars kennis laten maken met de vele getalenteerde artiesten die onze gemeenschap te bieden heeft.