Wil jij meehelpen aan het vastleggen van de mooiste verhalen uit de Langstraat? Leuk en Lekker in de Langstraat is op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die ons willen helpen met het vastleggen van deze verhalen in beeld en geluid.

Als vrijwilliger bij Leuk en Lekker in de Langstraat ben je betrokken bij alle aspecten van ons werk: van pre- en postproductie van onze video’s en podcasts tot het presenteren en afnemen van interviews. Jij bent onze gastheer of gastvrouw op locatie en helpt ons het beste uit onze opnames te halen.

Wij geloven in het vertellen van verhalen door middel van beeld en geluid en willen graag jouw passie hiervoor delen.

Ben jij geïnteresseerd in audio- en videotechniek en heb je ervaring met het maken van content voor social media? Of ben jij juist een geboren presentator en wil jij ons helpen bij het afnemen van interviews? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Als vrijwilliger bij Leuk en Lekker in de Langstraat krijg je de kans om jezelf te ontwikkelen en ervaring op te doen in een professionele omgeving. Bovendien maak je deel uit van een gezellig en enthousiast team dat zich inzet om de mooiste verhalen uit de Langstraat te vertellen. Doe je mee?

Waar kun je zoal aan denken als het gaat om meedoen?

  • Presenteren van radioprogramma’s en podcasts
  • Afnemen van interviews met interessante mensen in de Langstraat
  • Assisteren bij video- en audioproducties, zoals camera- en audiowerk
  • Creëren van content voor social media, zoals Instagram, Facebook en YouTube
  • Regelen van gastvrijheid voor onze opnames en evenementen
  • Assisteren bij de productie van live-evenementen, zoals festivals en concerten
  • Ondersteuning bieden bij de post-productie van video- en audioproducties, zoals het editen van beeld- en geluidsmateriaal

Bij Leuk en Lekker in de Langstraat werken we nauw samen met onze vrijwilligers om de beste verhalen in beeld en geluid vast te leggen. Als vrijwilliger bij ons draag je bij aan het documenteren van lokale evenementen en het delen van verhalen uit de regio met een breed publiek.

Waar wacht je nog op? Sluit je vandaag nog aan bij ons team en laat jouw creativiteit en passie voor entertainment de vrije loop! Grijp deze kans om deel uit te maken van iets bijzonders en om jezelf te laten zien! Stuur een mailtje naar zaterdag@leukenlekkerradio.nl of vul het onderstaand formulier in. Hopelijk tot snel!

Klik op de link hieronder en geef je op:

Vrijwillig is niet vrijblijvend bij Leuk en Lekker in de Langstraat. We zoeken mensen die begrijpen dat sommige dingen die je in het leven doet niet gaan over geld, maar over jezelf ontwikkelen om anderen in je omgeving meer te kunnen geven. Als je met ons samenwerkt, krijg je niet alleen de kans om jouw eigen talenten te ontwikkelen, maar draag je ook bij aan het vastleggen van de prachtige verhalen die de Langstraat te bieden heeft. Join us and let’s make great stories together!