Bij Leuk en Lekker in de Langstraat staan we voor alles wat onze prachtige regio te bieden heeft. We zijn er trots op om een platform te bieden voor lokale talenten en om de verschillende uitingsvormen te ondersteunen, zoals podcast, radio en video/film.

We werken samen met lokale talenten en bieden hen een podium om zich te presenteren aan ons publiek. Van muzikanten en kunstenaars tot schrijvers en sprekers, we zijn altijd op zoek naar getalenteerde mensen uit de regio om ons te inspireren en ons te vermaken.

Foto: Kathleen Willems

Onze podcasts en radioprogramma’s bieden luisteraars de kans om lokale verhalen te horen en in contact te komen met de mensen achter deze verhalen. We brengen verschillende onderwerpen onder de aandacht, van de geschiedenis van de Langstraat tot de nieuwste evenementen en ontwikkelingen in de regio. Hierbij richten we ons op de authentieke cultuur en identiteit van de Langstraat en laten we de verschillende stemmen uit de regio horen.

Ook op video- en filmonderwerpen richten we ons op de regio. Met onze video’s willen we het dagelijks leven in de Langstraat vastleggen en ons publiek inspireren om nieuwe plekken te ontdekken en lokale evenementen bij te wonen. We geven talenten uit de regio de kans om zichzelf te presenteren en hun vaardigheden te tonen door middel van bijvoorbeeld korte films en documentaires.

Bij Leuk en Lekker in de Langstraat staan persoonlijke aandacht en betrokkenheid centraal. We werken samen met lokale organisaties en bedrijven om evenementen te organiseren die de regio versterken en mensen samenbrengen. We streven ernaar om de Langstraat te promoten als een prachtige en unieke plek om te wonen, te werken en te bezoeken.

Dus, of u nu luistert naar onze podcasts, afstemt op onze radio-uitzendingen of kijkt naar onze video’s, bij Leuk en Lekker in de Langstraat vindt u altijd iets wat u inspireert en verbindt met onze prachtige regio. En als u een getalenteerde lokale artiest of spreker bent, kom dan bij ons langs en laat ons uw talenten zien!